Hoofdmenu

juni 2015

20
jun
afbeelding van swingdancer

Foto's NK 2015 WDC Dutch AL

15
jun
afbeelding van swingdancer

Nederlands Kampioen 2015 Senioren II WDC Dutch AL

Nederlands Kampioen Senioren II WDC Dutch Amateur League

Afgelopen weekend werd het Nederlands Kampioenschap georganiseerd door de WDC Dutch Amateur League. Twee dagen topdansen in een geweldige sfeer.

11
jun
afbeelding van swingdancer

Blackpool 2015

Wij zijn heel erg blij met onze 36e plaats tijdens de British Open Senior over 35. Net als vorig jaar de 4e ronde maar nu weer 11 plaatsen hoger geeindigd. Het was een geweldig maar veel te kort weekend. Op naar het NK van de WDC Dutch AL in Assen. Ook dat beloofd weer een geweldig spektakel te worden. Wij zijn er klaar voor!

11
jun
afbeelding van swingdancer

Welkom op de website van Frans Seij en Erica van Senten

Blackpool 2015

Dit is de site van Frans Seij en Erica van Senten. Wij vormen sinds oktober 2007 een danspaar, komen uit voor Dansschool Ponne (Badhoevedorp) en dansen in de Masterclass Senioren II. Wij hebben beide al vele jaren wedstrijdervaring en hopen nog lang door te kunnen gaan. Wij zijn inmiddels meervoudig Nederlands Kampioen in onze klasse en werden 3e tijdens het WK in december 2013 van de WDC Amateur League. Verder zijn wij in de gelukkige omstandigheid dat wij worden gesponsord door: Styles Dance Wear (http://www.stylesdancewear.nl/).